PARTIZAN PAO U NADOKNADI: Crno-beli porazom od Armejaca završili pripreme u Turskoj (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 18:08

PARTIZAN PAO U NADOKNADI: Crno-beli porazom od Armejaca završili pripreme u Turskoj (VIDEO)

Koncentracija popustila na samom kraju meča.

Fudbaleri Partizana poraženi su od CSKA Moskve (2:1) u generalnoj probi pred početak drugog dela sezone.

Trener Gordan Petrić se odlučio za ovih 11:

Popović, Vujačić, Ilić, Šehović, Živković, Belić, Andrade, Natho, Diabate, Jović, Pavlović

Za CSKA su igrali:

Akinfeev, Čalov, Kučaev, Oblijakov, Divev, Moises, Glebov, Mendez, Medina, Roha, Zajnutdinov
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
CSKA je u prvom poluvremenu imao inicijativu, ali je do prednosti mogao tim Partizana. Nedostajalo je svega nekoliko santimetara da Pavlović iskoristi oštro ubačenu loptu Dijabatea. Pored te prilike nije se imalo mnogo šta videti u uvodnih 45 minuta. Treba istaći i da su meč, kod Partizana, propustili Rikardo, koji nije igrao ni u prvom duelu dana protiv Horsensa i Marković koji ima blažu povredu. U ekipi iz Moskve, srpski tandem Gajić - Zdjelar je takođe bio odsutan zbog povrede.

Nastavak meča je doneo više uzbuđenja. U 59. minutu je Čalov bio najspretniji u šesnaestercu Partizana i doneo prednost Rusima. No, ovaj deo utakmice nije bio prava slika igre ni jedne ni druge ekipe, pošto je vetar zadavao velike probleme igračima na terenu. Zaista su bili uslovi nemogući za igru.

Ipak, u 75. minutu Bibars Natho je mogao do pogotka protiv bivšeg kluba, ali je njegov udarac iz prekida spretno zaustavio Igor Akinfeev. Činilo se da Partizan neće više zapretiti Armejcima, ali da tako ne bude pobrinuo se Nemanja Jović koji je brilijantno završio kontru u 85. minutu i rezantnim udarcem, sa distance, pogodio dalji ugao gola Akinfeeva.

Izgledalo je da neće biti više pogodaka, ali je glavni arbitar, na čuđenje mnogih, odlučio da meč produži čak pet minuta što je iskoristio CSKA i u 94. minutu golom Arbusova došao do pobede.

Partizan je tako izgubio dva meča i na neslavan način zavšio pripreme u Turskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.