PARTIZAN PAO NA ČETVRTO MESTO: Čukarički savladao Radnički u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 21:05

PARTIZAN PAO NA ČETVRTO MESTO: Čukarički savladao Radnički u Nišu

Brđani se probili na treću poziciju.

Fudbaleri Čukaričkog savladali su sa 2:0 (2:0) Radnički u Nišu u poslednjoj utakmici 28. kola Mozzart bet Superlige, a Brđani su ovom trijumfom stigli do trećeg mesta na tabeli sa 56 bodova i ostavil isu iza sebe na četvrtoj poziciji Partizan. Radnički posle ovog poraza ostao na 12. mestu sa 26 bodova.

Brađani su meč rešili u svo0ju korist u prvih 45 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odličnom igrom, dok Radnički praktično nije postojao na terenu. Čukarički je u vođstvo došao u 20. minutu kada je Andrić rukom udario Tošića u šesnaestercu Raddničkog, a sudija Minaković pokazao na belu tačku. Siguran izvođač šenala bio je Marko Docić koji je i u poslednjim trenucima prvog poluvremena još jednom iskoristio penal koji je dosuđen pošto je Etonga udario Tošića u kaznenom prostoru i postavio ispostaviće se konačan rezultat.

Rutinski su gosti sačuvali rezultat u drugom poluvremenu, a Radnički je pokušao da zapreti, najbolju priliku propustio je Škrbić, ali Nišlije nisu uspele da dođu do gola.

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.