PARTIZAN OZBILJNO PRIPREMIO TEREN ZA A LICENCU: Pominje se DUGOROČNO učešće u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 19:37

PARTIZAN OZBILJNO PRIPREMIO TEREN ZA A LICENCU: Pominje se DUGOROČNO učešće u Evroligi

U aprilu pada odluka.

Tokom sledeće nedelje održaće se sastanak akcionara Evrolige u Barseloni, a jedno od glavnih pitanja biće prikljčivanje Dubaija takmičenjima na Starom kontinentu.

Glasaće se i odlučiti o sudbini kluba iz Azije, a prvobitno bi Dubai verovatno dobio mesto u Evrokupu naredne sezone, a potom se priključio Evroligi u sezoni 2025/26.

Takođe se očekuje da se na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastanku u Barseloni razgovara i o drugim "vajld kartama" u Evroligi.

Partizan ozbiljno priprema teren za dobijanje dugoročne licence, a do razgovora bi moglo da dođe u aprilu prenosi "Basket Njuz".

Sastanak u Barseloni održaće se 12. i 13. marta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.