PARTIZAN OSTAO BEZ TRENERA - PRED MEČ ODLUKE Trifunović poručuje: Ovo je biti ili ne biti za nas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 23:44

PARTIZAN OSTAO BEZ TRENERA - PRED MEČ ODLUKE Trifunović poručuje: "Ovo je biti ili ne biti za nas!"

Crno-beli su zakomplikovali sebi situaciju porazom od Trenta u prošlom kolu.

Partizan je danas i zvanično ostao bez trenera - crno-beli su prekinuli saradnju sa Sašom Filipovskim i to pred meč odluke u Evrokupu gde im je neophodna pobeda nad Metropolitanom (uz zbir razlike 19 poena) da bi se plasirali u četvrtfinale.

Košarkaš Partizana Uroš Trifunović rekao je danas da svi u ekipi veruju da mogu da nastave takmičenje u Evropi.

- Nema šta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica je biti ili ne biti. Ako zbir razlike bude 19 proći ćemo, jedino nam je to u glavi i za to se spremamo. Nije lako psihički kada se uđe u seriju poraza. Ovi porazi su nas malo psihički spustili, ali svi ovde verujemo da možemo da dostignemo tih 19 razlike i idemo ka tome - rekao je Trifunović za klupsku televiziju.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.30 protiv francuskog Metropolitana na neutralnom terenu u Ljubljani, utakmicu poslednjeg šestog kola Top 16 faze Evrokupa.

Sada im je za prolaz u četvrtfinale potrebno da pobede Metropolitan ali i da Lokomotiva pobedi Trento, a da te dve pobede u zbiru budu sa 19 poena razlike.

Ako Trento pobedi Lokomotivu, Partizan bi morao da dobije Metropliten sa više od 17 razlike kako bi prošao dalje.

Partizan je u seriji od šest poraza u ABA ligi, a u subotu je posle produžetka izgubio od Cibone u Beogradu. Trifunović je bio najbolji igrač Partizana sa 20 poena.

- Drago mi je što sam odigrao dobro i iskoristio minute, ali mi je mnogo krivo što smo izgubili. Nadao sam se da ćemo da pobedimo pogotovo mojom dobrom partijom - dodao je Trifunović za sajt kluba.

Trener Partizana Saša Filipovski najavio je razgovor sa upravom posle loših rezultata, a spekuliše se da će napustiti klub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.