PARTIZAN ODIGRAO I TREĆI PRIPREMNI MEČ U SLOVENIJI: Crno-beli bolji od Drave

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 19:26

PARTIZAN ODIGRAO I TREĆI PRIPREMNI MEČ U SLOVENIJI: Crno-beli bolji od Drave

Pobeda protiv niželigaša.

Fudbaleri Partizana savladali su Dravu iz Ptuja (3:0) u trećoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji.

Crno-beli su počeli meč u sledećoj postavi:

Jovanović, Filipović, Ilić Marković, Antić, Kanute, Belić, Trifunović, Terzić, Pantić, Nikolić

Partizan je na samom startu utakmice imao inicijativu, ali je prvu priliku imala slovenačka ekipa. Čuvar mreže Jovanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio najzaslužniji zašto nije došlo do promene rezultata, odlično je intervenisao u situaciji jedan na jedan sa napadačem Drave.

Na prvu ozbiljnu šansu Partizana čekali smo 26. minuta. Novajlija Kanute je pogodio stativu udarcem sa distance. U tom ritmu su nastavili izabranici Igora Duljaja i posle šest minuta su ponovo mogli do gola. Terzić se nije snašao kada je izašao sam ispred golmana protivnika.

Na poluvremenu se Duljaj odlučio na nekoliko promena, u igru su ušli Aleksandar Šćekić, Andrija Pavlović i Nemanja Stevanović.

U nastavku su crno-beli odigrali nešto konkretnije u napadu i nagrada je stigla i to u 63. minutu. Rezervista Pavlović je pogodio sa ivice šesnaesterca. Posle dva minuta, Partizan je mogao da duplira prednost. Petković je natrčao na odbijenu loptu i sa sedam metara je poslao preko gola.

Od tog trenutka malo se toga moglo videti, Partizan je imao inicijativu i u samom finišu postigao još dva gola. Andrija Pavlović je iskoristio nepažnju štopera Drave i mirno prevario golmana slovenačke ekipe u 89. minutu, da bi Saničanin glavom u 93. minutu postavio konačan rezultat.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.