PARTIZAN ODBIO 12 MILIONA: Ovo su nepoznati detalji prelaznog roka u Humskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 22:21

PARTIZAN ODBIO 12 MILIONA: Ovo su nepoznati detalji prelaznog roka u Humskoj

Ciljaju titulu.

FK Partizan je ove zime imao veliki broj ponuda na stolu, odbijane su i ponude od 10 miliona evra, a pored toga crno-beli su prodali Kristijana Belića i Mihajla Ilića, dva prvotimca iz prvog dela sezone.

Partizanu je apsolutni prioritet trka za titulu šampiona Srbije, o čemu svedoče i najnovije vesti iz Italije. Kako prenosi pouzdani portal "Tutomerkato", specijalizovan za fudbalsko tržište, crno-beli su ove zime odbili čak 12 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra zbirno za Mateusa Saldanju (24) i Ksandera Severinu (22).

Ovaj holandski fudbaler koji je otišao iz kluba na kratko oko čega se digla bura, bio je meta Verone i klub iz Humske je odbio 2 miliona evra, kako je naveo Tutomerkato.

Uglavnom, ovaj fudbaler se vratio u Humsku, stvari su odavno već izglađene i ovaj fudbaler konkuriše za meč protiv Crvene zvezde u subotu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.