PARTIZAN OBJAVIO: Poznato sve u vezi cena i mesta za kupovinu karata za derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 19:48

PARTIZAN OBJAVIO: Poznato sve u vezi cena i mesta za kupovinu karata za derbi

Duel je na progtramu u sredu.

Fudbaleri Partizana će u sredu dočekati Crvenu zvezdu u zaostalom kolu fiudbalske Superlige Srbije.

Za meč koji je zakazan za 18 sati, karte će biti u prodaji od subote, 16. decembra, objavio je Partizan.

Sve ulaznice za utakmicu Partizana i Crvene zvezde koje su navijači kupili za prvobitni termin meča (27. septembar) važiće i za ovaj meč bez potrebe za zamenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << karata.

Cene karata su sledeće: jug i sever 800 dinara, istok bočno 1.200 dinara, istok centar i zapad bočno 1.500 dinara, zapad centar 1.800 dinara, lože istok 5.000 dinara, lože zapad 10.000 dinara.

Prodaja ulaznica za sektore namenjene navijačima Partizana počinje u subotu 16. decembra od 10 časova, samo onlajn na sajtu ticketline.rs uz mogućnost direktnog plaćanja online karticom i dobijanja PDF ulaznice na mejl.

Na blagajnama stadiona FK Partizan prodaja ulaznica počinje takođe u ponedeljak 18. decembra i odvijaće se u ponedeljak i utorak u radnom vremenu od 10 do 18 časova a u sredu 20. decembra od 10 časova do početka utakmice.

Na dan utakmice prodaja će se obavljati isključivo na blagajnama stadiona FK Partizan od 10 časova do starta meča.

Što se tiče prodaje karata namenjene navijačima FK Crvena zvezde o tome čitajte ovde.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.