PARTIZAN NIJE MOGAO PROTIV OVOGA: Slukas će zaraditi neverovatnih 10 miliona u Panatinaikosu!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2023, 15:24

PARTIZAN NIJE MOGAO PROTIV OVOGA: Slukas će zaraditi neverovatnih 10 miliona u Panatinaikosu!

Neverovatan ugovor za grčkog plejmejkera. Kao što je ranije u toku dana najavljivano, novi košarkaš Panatinaikosa je Kostas Slukas, objavljeno je na zvaničnom nalogu kluba iz Atine. Iskusni plejmejker je stavio paraf na trogodišnji ugovor, za koji se spekuliše da je vredan čak 3.3 miliona evra po godini, odnosno oko 10 miliona evra ukupno. Govorilo ... Read more
The post PARTIZAN NIJE MOGAO PROTIV OVOGA: Slukas će zaraditi neverovatnih 10 miliona u Panatinaikosu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kostas Slukas novi košarkaš Panatinaikosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2023

Grčki reprezentativac Kostas Slukas novi je košarkaš Panatinaikosa, objavio je klub na zvaničnom sajtu. Iskusni plejmejker u atinske "zelene" dolazi iz rivalskog Olimpijakosa, sa kojim nije uspeo da nađe zajednički jezik oko novog ugovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.