PARTIZAN NEMA NAMERU DA STANE: Jedan od najboljih plejmejkera Evrope na radaru Željka Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2021, 18:58

PARTIZAN NEMA NAMERU DA STANE: Jedan od najboljih plejmejkera Evrope na radaru Željka Obradovića

Nova bomba na pomolu.

Novosti iz Humske se smenjuju munjevitom brzinom. Kako "Maxbet sport" saznaje, Košarkaški klub Partizan na dobrom je putu da dovede i trećeg košarkaša iz Armanija. Naime, na radaru Parnog valjka je jedan od najboljih plejmejkera Evrope Malkolm Dilejlni.

Pregovori su u toku i Dilejni je na dobrom putu da zaduži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crno-belu opremu i stavi se pod patronat trenera Željka Obradovića

Amerikanac je u prethodnoj sezoni Evrolige na 26 mečeva imao prosek od 10.8 poena i zabeležio 3.7 asistencija u proseku. U svojoj bogatoj karijeri nastupao je i za Šalon, Budiveljnik, Bajern Minhen, Atlanta Houkse, Guangdong i gorepomenuti Armani.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.