PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE: Voždovac iz Humske ispraćen novom petardom

Izvor: Kurir, 10.Maj.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE: Voždovac iz Humske ispraćen novom petardom

Fudbaleri Partizana deklasirali su ekipu Voždovca sa 5:0 u 28. kolu Superlige Srbije

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana deklasirali su ekipu Voždovca sa 5:0 u 28. kolu Superlige Srbije.

Crno-beli su tako zadržali bar teoretske šanse da odbrane titulu. Partizan dva kola pre kraja Superlige ima tri boda manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Partizan nije ima pravo na grešku protiv Voždovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << , pošto je Zvezda nešto ranije u Užicu savladala Slobodu sa 2:0.

Partizan je na poluvremenu vodio sa 2:0, golovima Volkova i Škuletića, da bi u nastavku goleadu crno-belih nastavili Lazović, Škuletić i Luka.

Izabranicui trenera Marka Nikolića tako su na drugoj uzastopnoj utakmici postigli pet golova. Partizan je u prošlom kolu istim rezultatom savladao Donji Srem.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa 68 bodova, dok  drugoplasirani Partizan sada ima 65 bodova, pa će pitanje šampiona biti rešeno u poslednja dva kola.

Zvezdi je potrebna jedna pobeda kako bi prekinula dominaciju rivala I osvojila prvu titulu još od 2007. godine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.