Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NE DA MIHAJLOVIĆA: Obijena ponuda Anderlehta od 4 miliona evra

Posle odličnih igara u dresu Partizana ovog proleća, sve je veće interesovanje stranih klubova za mladog Nemanju Mihaljovića.

HOTSPORT»FUDBAL»DOMAĆI FUDBAL» PARTIZAN OVERIO TRIJUMF: Mihajlović postigao sjajan gol (VIDEO)
Jedan od tih klubova je i belgijski Anderleht, koji je, kako prenosi današnji ”Sport”, spreman da ponudi 4 miliona evra crno-belima, ali za sada u Humskoj ne razmišljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << o tome da Nemanju puste na leto.
Interes Belgijanaca potvrdio je menadžer Bojan Ostojić, koji je razogovarao i sa predstavnicima nekih drugih klubova.
 – Zovu sa raznih strana, interesuju se, među njima je i Anderleht sa čijim sam predstavnicima obavio informativni razgovor.
MOŽE TREĆA LIGA: Mihajlović neće u Čukarički, ali ima jedan klub…
 – Partizan nema nameru da prodaje Mihajlovića ovog leta i mi to poštujemo. ‘Rampa’ je spuštena, tako sam im i preneo, a ni Mihajloviću se ne žuri iz Partizana. U suprotnom bi ponuda već bila ovde, rekao je Ostojić.
 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.