PARTIZAN NA TEŠKOM ISPITU: Crno-beli zakazali jake provere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 20:44

PARTIZAN NA TEŠKOM ISPITU: Crno-beli zakazali jake provere!

Sprema se nastavak prvenstva...

Svetsko prvenstvo u Kataru promenilo je program rada većini evropskih klubova, koji su na zimsku pauzu pošli znatno ranije nego što je to uobičajeno, a fudbaleri Partizana će pripreme za prolećni deo sezone početi 20. decembra.

Tada će crno-beli odraditi lekarske preglede, testiranja igrača, a potom lagano krenuti i sa treninzima u sportskom centru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “Teleoptik”, dok će 12. januara uslediti selidba u Tursku gde će ekipa Gordana Petrića odraditi glavni deo priprema i odigrati pet pripremnih mečeva.

Parni valjak” će prvo odmeriti snage sa rumunskom Univerzitateom i taj meč će biti odigran 15. januara od 15 časova, na terenu hotela “Suenjo”, koji će biti i baza beogradskog tima.

Druga utakmica se igra 19. januara, kada će Partizanu protivnik biti ili CSKA 1948 ili Dinamo iz Plovdiva. Narednih dana trebala bi da stigne potvrda koji će od dva bugarska kluba tada na megdan crno-belima.

Četiri dana kasnije (23. Januara) ekipu iz Humske očekuje dupli program, jer je planirano da u prepodnevnim časovima odigra duel sa TSC iz Bačke Topole, dok je za 17:30 časova zakazan duel sa Austrijom iz Beča.

Poslednji kontrolni meč ekipa Gordana Petrića odigraće 26. januara, a tu će joj od 17 časova rival biti CSKA iz Moskve. Postoji velika verovatnoća da stručni štab organizuje još jednu utakmicu istog dana, ali u prepodnevnim časovima, kako bi svi igrači dobili minutažu i priliku da se nametnu i pokažu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crveno-beli pripreme počinju već krajem decembra

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 13:48

Fudbalski kalendar je izmenjen u 2022. godini zbog Svetskog prvenstva, a posledica je ta što klubovi kreću sa pripremama već u decembru...U tom periodu su ranijih sezona tek privodili kraju obaveze u prvom delu sezone...Drugog januara 2023. godine će krenuti sa lekarskim pregledima, a dva dana kasnije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.