PARTIZAN NA SVOM LEDU ZALEDIO BLED

Izvor: Kurir, 11.Jan.2012, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN NA SVOM LEDU ZALEDIO BLED

BEOGRAD - Hokejaši Partizana pobedili su na svom terenu slovenački Bled sa 6:0 (0:0, 2:0, 4:0), u zaostaloj utakmici 21. kola Slohokej lige.

BEOGRAD  - Hokejaši Partizana pobedili su  na svom terenu slovenački Bled sa 6:0 (0:0, 2:0, 4:0), u zaostaloj utakmici 21. kola Slohokej lige.

Pred oko 150 gledalaca u hali Pionir strelci za crno-bele bili su Marko Kovačević i debitant Jure Kralj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po dva puta, a po jedan gol postigli su Pavel Popravka i Ivan Ivontjev.

Golman Bleda Haris Bećirbegović imao je 43 odbrane.

Partizan se pobedom učvrstio na drugom mestu sa 42, dok su gosti i dalje poslednji sa 22 boda. Crno-beli sledeći meč igraju u subotu kada gostuju ekipi Triglava.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.