PARTIZAN NA FAJNAL FORU? Obradović u samo nekoliko reči rekao šta misli

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 08:20

PARTIZAN NA FAJNAL FORU? Obradović u samo nekoliko reči rekao šta misli

Navijači crno-belih sanjaju veliko.

Košarkaši Partizana pobedom nad Monakom obezbedili su plasman među osam najboljih ekipa Evrope, a na konferenciji za medije trener crno-belih Željko Obradović nije krio oduševljenje ostvarenim uspehom.

- Pre svega, šta reći, srećan sam što smo pobedili utakmicu večeras i da budemo među osam najboljih u Evroligi. Svaka čast mojim igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na svemu što su do sada uradili. Bila je ovo teška utakmica protiv tima koji je već u prva četiri i imaće prednost domaćeg terena u plej-of seriju. Čestitke i njima, ali i našim ljudima, koji su naša moć, koji pokreću tim, gde god da igramo. Imamo toliko navijača koji su i ovde bili večeras da nas podrže. To nam daje snagu da budemo na nivou na kojem je potrebno - rekao je trener Partizana.

Obradović je istakao da pravi pristup neće izostati ni u poslednjem kolu protiv Panatinaikosa.

- Upravo su me informisali da ne možemo da budemo osmi. Možemo da budemo peti, šesti ili sedmi, ali to nije bitno. Igraćemo na nivou na kojem smo već bili.

Posle ovog uspeha rastu ambicije navijača crno-belih, sanja se o fajnal foru u Kaunasu, a trener beogradskog tima, ipak, spušta loptu

- Prerano je to. Da vidimo gde ćemo biti i šta ćemo biti... - zaključio je Obradović, koji u karijeri ima devet evroligaških titula, a navijači Partizana se nadaju da bi baš ove sezone mogao sa crno-belima dođe jubilarne desete.

Partizan sledeći meč igra, na domaćem terenu, u ponedeljak protiv Igokee u okviru ABA lige, da bi ih potom očekivao susret sa Panatinaikosom u petak takođe u Štark areni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.