PARTIZAN MOŽE DO PRVOG MESTA: Huventud izgubio u Francuskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2022, 00:05

PARTIZAN MOŽE DO PRVOG MESTA: Huventud izgubio u Francuskoj

Sve se odlučuje u poslednjem kolu.

Ekipa Huvnetuda poražena je večeras od Metropolitana u Francuskoj sa 86:78 i tako ostavio mogućnost, doduše teoretsku da Partizan ipak može do prvog mesta u grupi. Crno-beli u poslednjem meču gostuju Trenut, dok Huventud igra protiv Slaska što znači da Španci ipka imaju dobre šanse da budu prvi posle grupne faze.

Huventud je odigrao loš meč u Francuskoj. Već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle prve četvrtine je Metropolitan imao prednost koju je održao tokom celog meča osim u par navrata kada je španski tim na kratko prelazio u vođstvo. U poslednjoj deonici je Metrpolitan kobnstantno imao između pet i 10 poena prednosti koju je uspeo da sačuva i ostvari trijumf.

Džordan Mekre sa 24 poena i Vil Kamings sa 18 bili su najefikasniji u redovima Metropolitana. Simon Birgander predvodio je Huvnetud sa 16 poena, a 12 je postigao Brendon Pol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.