PARTIZAN MORA DA ZAVUČE RUKU U DŽEP: Za OVOG momka 300.000 evra nije dovoljno (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN MORA DA ZAVUČE RUKU U DŽEP: Za OVOG momka 300.000 evra nije dovoljno (FOTO)

Crno-beli ozbiljno zagrizli za njega.

Već od jutros je poznata informacija da je Partizan ozbiljno zainteresovan za fudbalera Panionisa Srđana Spiridonovića. Momak srpskih korena rođen u Beču, ponikao je u Rapidu, a Partizan je spreman da za njegove usluge izdvoji 300.000 evra kako prenose grčki mediji.

MA, KAKAV LEONARDO: Partizan ISKOPAO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BOMBU u Grčkoj!

LALATOVIĆ: Smetaju mi izjave iz Partizana

Međutim, ponuda crno-belih je već odbijena, a Spiridonović sa Panioniosom ima ugovor do 2020. što znači da će Partizan morati da ponudi značajno veću sumu novca za obeštećenje što će najverovatnije i biti slučaj pošto se crno-belima Spiridonović izuzetno svideo.

Srdjan Spiridonovic rozwiązał kontrakt z Admira Wacker. #Mercato pic.twitter.com/rVgVZbSgTN

— Mercato LIVE (@TransferLive5) August 23, 2017

Osim Rapida iz Beča, Spiridonović je igrao u Italiji za Vićencu i Mesinu, zatim austrijsku Admiru, a od prošle godine je član Panioniosa. Ove sezone je Spiridonović za Panionios postigao osam golova na 25 utakmica.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.