PARTIZAN MORA DA REAGUJE: Evo kojim igračima ISTIČU ugovori ove zime!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 15:02

PARTIZAN MORA DA REAGUJE: Evo kojim igračima ISTIČU ugovori ove zime!

Slede ozbiljni razgovori.

Lako bi moglo da se dogodi da u narednom prelaznom roku, igrački kadar Partizana pretrpi velike promene.

Zanimljivo je u Grupi D pred poslednja dva kola - Liverpul ima devet, a Ajaks i Atalanta po sedam bodova. Zato je meč na Enfildu (21.00), gde gostuju Holanđani izuzetno važan! Kvota na keca je 1,80, iks je 3,80, a pobeda Ajaksa nosi kvotu 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Liverpul - Ajaks.

Iako je Partizan poslednjim rezultatom u Senti podigao formu i efikasnost na viši nivo, predstojeći prelazni rok donosi velike glavobolje čelnicima crno-belih.

Naime, kvartet fudbalera Parnog valjka ulazi u poslednje mesece saradnje sa klubom iz Humske, ugovori u junu ističu: Aleksandru Šćekiću, Ivanu Obradoviću, Bojanu Ostojiću i Saši Zdjelaru.

U finišu 2021. godine, tačnije u mesecu decembru, isto će se desiti i u slučajevima trojice igrača, a to su kapiten Vladimir Stojković, Milan Smiljanić i Slobodan Urošević.

I dok oko kapitena i veziste, uprava Partizana ne mora da brine, budući da se radi o starosedeocima, verovatno neće biti nikakvih problema, kakva god odluka bude, u slučaju levog beka imaće materijala za dubok razgovor.

Defanzivac je u prethodnom periodu, kod svakog trenera sa kojim je sarađivao u Humskoj, bio na početku u podređenom položaju, ali je po nepisanom pravilu uvek uspevao da se dokaže i izbori za status prvotimca, tako da bi kasnije bio gotovo nezamenljiv.

Na ovoj listi nalazi se i ime Svezozara Markovića, ako se pitaju čelnici Parnog valjka, bez dvoumljenja bi za stalno vratili svoje dete iz Olimpijakosa. Od povratka u Humsku, ovaj fudbaler se nametnuo i jedini je standardan i van rotacije od štopera u odbrani (pride je i bonus), sazreo je tokom boravka u grčkom velikanu i sve to otežava eventualnu pregovaračku poziciju crno-belih.

Grčki gigant iz Pireja je jedva pustio "Svetu" na jednogodišnju pozajmicu, pregovaralo se do poslednjeg dana prelaznog roka, smatrajući da u srpskoj Superligi ne može da napreduje.

Sa druge strane, atinski crveno-beli nisu hteli da uvrste u ugovor ni otkupnu klauzulu, što značajno otežava pravljenje planova, ali još prilikom pregovora o pozajmici Markovića, tinjala je nada u vezi sa mogućnošću njegovog trajnog povratka u Humsku ulicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.