PARTIZAN KRENUO U KATAR: Milošević poveo i igrača na koga su mnogi ZABORAVILI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN KRENUO U KATAR: Milošević poveo i igrača na koga su mnogi ZABORAVILI (FOTO)

Crno-bele očekuju utakmice sa klubovima iz Rusije.

Fudbaleri Partizana sele se u toplije krajeve. Crno-beli odlaze u Katar gde će ostati do 10. februara i učestvovati na jakom turniru gde će im rivali biti ruski timovi Lokomotiva, Spartak i Rostov.

Trener tima iz Humske Savo Milošević je pred put istakao da rezultat nije u prvom planu, već isključivo napredak u igri, koji se ostvaruje upravo kroz kvalitetne utakmice. Takođe, obrazložio je i neke rokade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u igračkom kadru, pre svega povratak Luke Cucina, kao i planove u bliskoj budućnosti, odnosno do kraja tekućeg prelaznog roka.

Stvari spremne! Krećemo na aerodrom!!➡️ pic.twitter.com/nbma478EFx

— FK Partizan (@FKPartizanBG) January 31, 2020

- Važno je da su igrači imali nekoliko dana da se odmore od prvog dela priprema u Turskoj, koji je bio jako naporan. Drugi deo u Dohi će takođe biti jako intenzivan, samo na jedan drugačiji način, jer ćemo igrati mečeve na svaka tri dana i akcenat će biti na samoj igri. U Turskoj je sve bilo usmereno na fizičku pripremu, tako da će ovoga puta biti mnogo zanimljivije za igrače.

- Utakmice sa Lokomotivom, Spartakom i Rostovom će dobro doći kao kvalitetna provera i tako ću ih doživeti. Rekao sam već da ne volim da igram takmičarske mečeve tokom priprema, jer to nije dobro. Čak i kada ostvarite dobre rezultate, to je varljivo i može da donese lošu sliku. Naravno, potrudićemo se da napredujemo, popravimo igru, da vidimo gde smo trenutno, ali rezultat nije primarni cilj - jasan je Savo Milošević.

Na spisku purnika su: Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Luka Cucin, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Alekksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Lazar Marković, Nikola Lakčević, Takuma Asano, Filip Stevanović, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Umar Sadik i Bojan Matić.

I desni bek Luka Cucin se pridružio crno-belima na putu za Katar! pic.twitter.com/FKxNdWr9HS

— FK Partizan (@FKPartizanBG) January 31, 2020

Od novajlija tu je samo  Luka Cucin, koji je vraćen sa pozajmice iz Inđije. Dobra vest je i ta što će Lutovac takođe biti u avionu za Katar, što znači da se defanzivac crno-belih opravio od povrede zadnje lože zadobijene u Beleku na prijateljskoj utakmici sa Krakovijom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska navijačica Polina.

Супер гуд!

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Apr 7, 2019 at 8:13am PDT

Солнышко, я уже по тебе скучаю🤣🤣

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Apr 14, 2019 at 5:24am PDT

Скорей бы на учебу))

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 29, 2018 at 11:46am PDT

Лето продолжается😋😋

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Aug 26, 2018 at 7:12am PDT

Высоко сижу, далеко гляжу🤪

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 28, 2018 at 7:51am PDT

Пляжный сезон открыт😋✅

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 5, 2017 at 10:03am PDT

-"сфоткай типо на Мальдивах лежу"😂🌞🏝

A post shared by Полина🍬 (@polinatsvetik) on Jul 29, 2016 at 1:03am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.