PARTIZAN KRENUO NA PRIPREME: Crno-beli u Sloveniji hvataju zalet za Ligu konferencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 11:22

PARTIZAN KRENUO NA PRIPREME: Crno-beli u Sloveniji hvataju zalet za Ligu konferencija

Protiv Šturma generalna proba.

Fudbaleri Partizana odlaze u Sloveniju, gde će obaviti završnu fazu priprema pred početak nove sezone. Crno-beli će u mariborskom Pohorju boraviti od 30. juna do 15. jula i za to vreme će, pored uobičajenih treninga, odigrati i pet kontrolnih mečeva kako bi spremno dočekali kvalifikacije za Ligu konferencije.

Za sada su ugovorene provere i to protiv Maribora (2.jul), >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poljskog Bohemijensa (6.jul), planirano je da se 10. jula odigraju dva meča, u prepodnevnim (traži se rival) i poslepodnevnim časovima sa Galatasarajem čija se potvrda još čeka.

Poslednji rival i generalna proba je – Šturm iz Graca i taj meč je zakazan za 14. jul u 18 časova.

Na spisku crno-belih za pripreme su golmani Popović, Jovanović, Stevanović i Mihajlović; defanzivci: Filipović, Živković, Marković, Ilić, Saničanin, Antić, Šehović; vezisti: Šćekić, Belić, Stjepanović, Mirčetić, Dijabate, Jevremović, Terzić, Pantić, Natho, Aleksić, Menig, Petković, Trifunović; napadači: Baždar i Pavlović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Crno-beli stigli u Pohorje: Partizan odradio trening oporavka na pripremama u Sloveniji

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jun.2023

Slede dvonedeljne pripreme za novu sezonu .. Fudbaleri Partizana su, posle višesatnog putovanja stigli u bazu u mariborskom Pohorju, gde će provesti narednih 14 dana pripremajući se za narednu takmičarsku sezonu. Crno-beli su odradili i prvi, lakši trening na sjajnim terenima nadomak hotela “Habakuk”...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.