Izvor: Pančevac-online.com, 05.Apr.2023, 18:46

PARTIZAN KONAČNO POBEDIO U HUMSKOJ! Gol Rikarda Gomeša bio dovoljan za minimalan trijumf crno-belih VIDEO

Crno-beli nekako pobedili, ali navijače raduje činjenica da su igrali daleko bolje nego u prethodnih mesec dana. Pobeda Partizana u sablasnoj atmosferi u Humskoj, uspeli su da prekinu crnu seriju i da pobede Voždovac sa 1:0 (1:0) golom Rikarda Gomeša. Vrlo brzo je Partizan stigao do gola. Prodisali su crno-beli nakon dobre reakcije Rikarda Gomeša […] The post PARTIZAN KONAČNO POBEDIO U HUMSKOJ! Gol Rikarda Gomeša bio dovoljan za minimalan trijumf crno-belih VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Partizan pobedio Voždovac u Super ligi

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu Voždovac sa 1:0, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.Partizan je do pobede došao golom Rikarda Gomeša, koji je u petom minutu bio precizan sa ivice kaznenog prostora.Crno-beli su prekinuli niz od dva vezana poraza i sada zauzimaju treće mesto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.