PARTIZAN KAO PROBA ZA ZVEZDU: Brđani pred meč na Marakani igraju prijateljsku sa liderom Superlige

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 11:14

PARTIZAN KAO PROBA ZA ZVEZDU: Brđani pred meč na Marakani igraju prijateljsku sa liderom Superlige

Duel je na programu u sredu.

Čukarički i Partizan su u finišu zimskog prelaznog roka sarađivali tako što su put Humske s Banovog brda krenuli Bojan Kovačević i Aleksa Janković, a sada će dva kluba odigrati kontrolni duel.

Ova utakmica zakazana je za sredu od 11 sati u sportskom centru Parnog valjka u Zemunu i biće zatvorena za javnost i medije. Plan je da se igra dvaput po pola sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Oba tima su upisala po dve pobede na startu prolećnog dela. Crno-beli su savladali Javor (1:0) i IMT (5:2), dok su Brđani bili bolji od Radnika u gostima (3:0) i Železničara (2:1) na svom terenu. U narednom kolu će Partizan gostovati Radniku u Surdulici, dok će Čukarički igrati protiv Crvene zvezde na Marakani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.