Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 22:40

PARTIZAN JURI KA FINALU: Crno-beli u tri seta rasturili Radnički!

Kao brzi voz...

Nakon što su u dramatičnoj seriji savladali Crvenu zvezdu posle velikog preokreta, odbojkaši Partizana sada kao brzi voz jure ka plasmanu u veliko finale domaćeg prvenstva, pošto su u Kragujevcu u prvoj utakmici u bukvalnom smislu razmontirali kragujevački Radnički u tri seta - 0:3 (25:27, 21:25, 12:25).

Deluje da je presudan bio prvi set koji je Partizan uspeo da reši posle drame. Imao je Radnički dve set lopte, nije uspeo da ih iskoristi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali zato crno-beli jesu svoju prvu, čime su zaokružili priču i poveli sa 1:0.

U drugom je već bilo nešto lakše za odbojkaše Partizana. Držao se Radnički do polovine sela, kada je usledila brutalna serija crno-belih od 5:0 kojom su stigli do 17:22, a zatim bez mnogo drame stavili tačku.

Šta tek reći o trećem setu, koji je Partizan otvorio sa neverovatnih 9:1. Radnički je potpuno potonuo, tako da je razmuljivo što su crno-beli na kraju stigli do nestvarnog trijumfa i na domaćem terenu će moći da potvrde plasman u finale.

Prvi korak ka finalu napravio je i Spartak i to gigantski, pošto je u Novom Sadu savladao Vojvodinu u pet setova (16:25, 25:19, 24:26, 25:21, 15:12), tako da i Subotičani mogu da pred svojom publikom stignu do finala i borbe sa crno-belima za titulu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.