PARTIZAN JE BAŠ ZAGRIZAO: U Humsku stižu dete crno-belih i nesuđeno pojačanje Crvene zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2020, 10:24

PARTIZAN JE BAŠ ZAGRIZAO: U Humsku stižu dete crno-belih i nesuđeno pojačanje Crvene zvezde (FOTO)

Aleksandar Stanojević dobija još dvojicu igrača.

Od dolasak Aleksandra Stanojevića na mesto trenera Partizana, ne prođe dan da se ne spominju potencijalna pojačanja crno-belih. U Humskoj su svakako rešili da se pojačaju i zbog toga je već doveden Aleksandar Miljković, a sada su na redu dve pozajmice i to iz Olimpijakosa.

Prema pisanju grčkih medija radi se o Svetozaru Markoviću, detetu Partizana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i o nekadašnjem igraču niškog Radinčkog Nikoli Čumiću. Oba igrača trenutno nisu u planovima trenera Olimpijakosa Pedra Martinsa, što crno-beli žele da iskoriste.

Engleska je na poslednja tri meča dala 17 golova, pa je i sad izraziti favorit sa kvotm 1,35 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Island – Engleska

Za Čumića se ranije interesovala i Crvena zvezda, ali je Olimpijakos bio finansijski jači pa je krilni napadač završio u Pireju. Olimpijakos je u poslednjih nekoliko godina često poslovao sa partizanom, pa ostaje da se vidi da li će i sada to biti slučaj. U ostalom, Svetozar Marković je upravo iz Partizana i otišao u Olimpijakos.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.