PARTIZAN IZNEO DOKAZE: Gol Zvezde NEREGULARAN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 19:21

PARTIZAN IZNEO DOKAZE: Gol Zvezde NEREGULARAN (VIDEO)

Objavljen i snimak...

Večiti derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana završen je nerešeno 2:2, a dešavanje sa Marakane tema su i dan posle najveće utakmice srpskog fudbala.

Večiti rivali podelili su bodove, Partizan je ostao vodeći na tabeli sa bodom više u odnosu na Zvezdu, a tradicionalno peckanja sa dve strane Topčiderskog brda nisu izostala i ovaj put.

Navijači Zvezde su na društevnim mrežama komentarisali da je ekipa Vladana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milojevića oštećena u derbiju, jer joj nisu svirana dva penala, a brzo posle toga stigao je odgovor iz Humske.

- Gol rukom u 172. večitom derbiju - napisali su iz FK Partizan na društevnim mrežama uz snimak sitaucije kada je Šerif Ndiaje postigao gol za Zvezdu u 67. minutu.

⚽️ Gol ✋ rukom! 172. večiti derbi! pic.twitter.com/Q3VFf7dgFy

— FK Partizan (@FKPartizanBG) March 10, 2024
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.