PARTIZAN INKASIRAO 700.000 EVRA: Briž kupio Jovanovića!

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN INKASIRAO 700.000 EVRA: Briž kupio Jovanovića!

Igrački kadar crno-belih od četvrtka je "kraći" za 19-godišnjeg napadača Đorđa Jovanovića, koji je, posle još jedne sezone koju su "pojeli skakavci", napustio Partizan i prešao u redove belgijskog šampiona Briža POSLE dva dolaska - prvi odlazak iz Partizana. Igrački kadar crno-belih od četvrtka je "kraći" za 19-godišnjeg napadača Đorđa Jovanovića, koji je, posle još jedne sezone koju su "pojeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << skakavci", napustio Partizan i prešao u redove belgijskog šampiona Briža. Klub iz Humske će na ime obeštećenja za momka koji je ulazio u završnu godinu ugovora inkasirati 700.000 evra, s tim što će veći deo biti uplaćen odmah, a drugi kasnije. Jovanović je u prethodnoj sezoni upisao 19 utakmica u crno-belom dresu, ali je većinu tih mečeva počeo na klupi za rezerve. Postigao je četiri gola i upisao jednu asistenciju i, kako mu se status nikako nije menjao, a i nema izgleda da će biti bolje u novoj sezoni, Jovanović se odlučio za odlazak. Pročitajte još: Mođi nema dilemu: Sergej prelazi u JuventusKada su u pitanju dolasci, Partizan je sve bliži angažovanju defanzivca Maribora Martina Mileca, koji je dogovorio svoje uslove i samo se čeka pristanak slovenačkog vicešampiona na uslove crno-belih.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jovanović pakuje kofere, evo šta (ne) dobija Partizan

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 08:52

Vicešampion Srbije ostaje bez talentovanog napadača za ne tako veliko obeštećenje, a tu su još jedna dobra i jedna loša okolnost najavljenog transfera u Briž...Još jedan talentovani fudbaler koji je stasavao u Partizanovoj omladinskoj školi spreman je da se preseli u zapadnu Evropu...Juče smo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.