Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN IMA NOVOG VOĐU: Grobari će tek sada od njega očekivati velika dela (VIDEO)

Crno-beli dobijaju novi oslonac u igri, jer kada zaškripi Leonardu, on je uvek tu da pomogne kada je najteže.

Novi trener, ali i stari znanac sa ne baš lepim uspomenama iz 1. kola SLS. Ipak, parni valjak je u 16. kolu SLS  golom Uroša Đurđevića uspeo da savlada ekipu Bačke rezultatom 1:0 i uzme važna tri boda  pred finiš jesenjeg dela.
Gruba igra, dosta promašenih šansi, kartoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << isključenja…prava bitka se vodila na stadionu Partizana.
– I šef je rekao pre utakmice da su ovakve utakmice najteže, što se i ispostavilo na kraju. Ipak, uspeli smo da postignemo gol u 78. minutu i zasluženo smo uzeli sva 3 boda. Nije lako igrati protiv ekipe koja se spusti i brani sa 10 igrača. Drugo poluvreme je bio dosta bolje, imali smo i dosta šansi, tako da je na kraju  mogla biti i ubedljivija pobeda, ali dobro je i ovako. – kaže Uroš Đurđević
Odmah posle reprezentacije, vratio si se domaćem prvenstvu, osećaš li  umor?
– Iskreno i nisam uspeo da se odmorim. U sredu sam se vratio i evo već danas sam igrao 90 minuta. Sada ću malo doći do daha, jer imam celu nedelju da se pripremim za Napredak.
ČAST ZA KAPITENA I TRENERA: Zavirite na snimanje novog crno-belog kalendara (FOTO) (VIDEO)
Nastavio si golgetersku seriju i u mladoj reprezentaciji na putu ka EP.
– Jako veliki uspeh smo ostvarili, ali to se od nas i očekuje, ipak smo mi svetski i evropski prvaci. Izbacili smo dosta dobru reprezentaciju, koja ima par izvanrednih igrača i koja igra jako dobro. Što se tiče golova uvek stavljam ekipu na prvo mesto, ali u poslednjih par utakmica sam postigao dosta golova za reprezentaciju i to naravno godi, ali je najbitnije da smo mi ostvarili naš cilj i plasirali se na EP.
Sreo si i nekoliko bivših igrača Partizana – Ninkovića, Lukića, Živkovića.
– Sa svim igračima sam dobar, družimo se se svi i mogu reći da su to sve odlični momci i da je atmosfera u reprezentaciji odlična. Drago mi je zbog Ninkovića da se ponovo vratio u reprezentaciju, to je zaslužio, a i dosta nam znači.
(Youtube/Volim Sport TV)
The post PARTIZAN IMA NOVOG VOĐU: Grobari će tek sada od njega očekivati velika dela (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Govedarica odgovara Nikoliću: Fudbal je muška igra!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2016

"Partizan ima dosta hitre igrače, kao klub predstavlja brend u Srbiji i sasvim je logično da su protivnici dodatno motivisani. Crno-beli nose taj pritisak i ne razumem optužbe na naš račun", kaže strateg debitanta u Superligi..Trener Bačke Zoran Govedarica ne slaže se s konstatacijom stratega...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.