PARTIZAN I ZVEZDA U KLINČU ZBOG AMERIKANCA: MVP finala može da bira sredinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 15:01

PARTIZAN I ZVEZDA U KLINČU ZBOG AMERIKANCA: MVP finala može da bira sredinu!

Napušta Žalgiris...

Kako stoje stvari, Žalgiris neće previše menjati tim, ali jedan od najboljih odlazi.  U pitanju je Ajzeja Tejlor, MVP litvanskog finala, čoveku koji je postigao 32 poena u petom meču finalne serije Žalgirisa i Ritasa.

On se, po svemu sudeći, neće vraćati nazad u Litvaniju, ima brojne ponude, ali još uvek nije otkriveno gde bi mogla biti njegova naredna destinacija.

Tejlor je između ostalog u evropskoj košarci je poznat i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao sjajan defanzivac i sigurni smo da bi skoro svaki tim želeo da ga ima u svojim redovima, pa sigurno je i beogradski evroligaški timovi Crvena zvezda i Partizan.

Amerikanac je već povezivan sa crveno-belima i to kao zamena za Šabaza Nejpira.

Tada se isticalo i da Tejlor nije imao poput Nejpira bogatu NBA karijeru pošto je igrao za Atlantu i Hjuston, ali je ostavio značajno veći trag u Evropi.

Takođe, dobro je poznato da je Partizan imao dosta problema sa "rosterom" u ovoj sezoni, što je u mnogo čemu uticalo i na evroligašku sezonu prepunoj povreda ključnih igrača.

S' toga se može i zaključiti da je Tejlor primamljiv i crno-belima. Ali, sačekajmo razvoj događaja...

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Nora Segura, bivša devojka Tima Hauarda
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.