PARTIZAN I ZVEZDA IGRAJU U ISTO VREME U EVROLIGI: Evo gde možete da gledate važne mečeve večitih

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 13:00

PARTIZAN I ZVEZDA IGRAJU U ISTO VREME U EVROLIGI: Evo gde možete da gledate važne mečeve večitih

Utakmice 14. kola elitnog takmičenja.

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde prvi put od početka sezone igraće svoje mečeve u Evroligi bukvalno u istim terminima. Zaljubljenici igre pod obručima u Srbiji od 19 časova moraće da se opredele da li će gledati duel Žalgirisa i Partizana ili Crvene zvezde i Albe.

Utakmice 14 kola Evrolige prenosiće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TV Sport klub, sa važnom napomenom da je duel crno-belih na prvom programu ove sportske televizije, dok će meč iz beogradske “Arene” biti prenošen na drugom kanala Sport kluba.

Mečevi Partizana i Crvene zvezde u elitnom klupskom takmičenju Starog kontinenta do sada su uglavnom igrani različitim danima. Utakmice beogradskih klubova su se preklopile u uvodnoj rundi Evrolige, ali je tada Crvena zvezda dočekala Asvel sat vremena ranije pre nego što je Partizan gostovao Makabiju. Ovoga puta prva lopta biće podbačena u isto vreme u Kaunasu i Beogradu...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.