PARTIZAN GOSTUJE NA BRDU: Zoro čeka MASKU! Poznato kada se VRAĆA Pantić, a šta MUČI Zakarića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN GOSTUJE NA BRDU: Zoro čeka MASKU! Poznato kada se VRAĆA Pantić, a šta MUČI Zakarića (VIDEO)

Crno-beli žele da prekinu neprijatan niz.

Trener Partizana Zoran Mirković prethodnih nedelja bio je suočen sa velikim brojem povređenih igrača. Van stroja su bili Danilo Pantić (zadnja loža), Aleksandar Šćekić (povreda nosa), dok je Goran Zakarić tokom meča sa Napretkom zadobio udarac u stomak i požalio se na bolove.

KOLIKO, BRE? Predsednik FIFA najavio REKORDAN broj učesnika na Mondijalu u Kataru (FOTO)

ORLOVI SE KOMPLETIRAJU: Matić se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vraća, EVO kakva je situacija sa Lukom i Matijom! (FOTO)

PONOVO U CRNO-BELOM: Reprezentativac Srbije na meti Juventusa (FOTO)

Ono što može da raduje struku crno-belih jeste da je Šćekić izvadio tampone, posle preloma nosa i uskoro će se priključiti ekipi, ali sa zaštitnom maskom koju bi trebao uskoro da dobije.

- Dobro se osećam, operacija je prošla u najboljem redu, jedva čekam da počnem da treniram. Maska bi trebalo da stigne za dan ili dva. Prvih nekoliko dana ću trenirati individualno i potom ću se priključiti ekipi. Maska je crna, kao ona što je nosi Zoro. Neće biti straha od duela kad izađem na trening“, predočio je Šćekić, koji će sigurno propustiti današnje gostovanje Čukaričkom na Banovom brdu, a ostaje da se vidi hoće li biti u konkurenciji za duel sa Vojvodinom u nedelju od 19 časova u Humskoj - rekao je Aleksandar Šćekić.

Reprezentativac BiH je, takođe, neizvestan za meč na Banovom brdu, u kome Parni valjak želi da prekine niz od dve utakmice bez pobede.

- Osetio sam jak bol i nisam trenirao dva dana. Snimak je pokazao da su mi se vlakna malo razdvojila u predelu abdomena. Sad ne osećam nikakve bolove, a nisam tip igrača koji preskače utakmice i treninge - istakao je Zakarić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.