PARTIZAN GORE PROŠAO: Tuča na meču koštala crno-bele VIŠE NEGO REAL MADRID! Odluka Evrolige se očekuje uskoro, ali...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 07:55

PARTIZAN GORE PROŠAO: Tuča na meču koštala crno-bele VIŠE NEGO REAL MADRID! Odluka Evrolige se očekuje uskoro, ali...

Fokus sa košarke pao na nešto drugo.

Košarkaši Partizana slavili su u Madridu protiv Reala sa 95:80, pošto je utakmica na 100 sekundi pre kraja prekinuta zbog ošte tuče na terenu.

Crno-beli jesu stigli do važnog trijumfa i do 2:0 u plej-of seriji, ali se postavlja pitanje da li će ekipa Željka Obradovića uprkos izvući deblji kraj.

Iako je sav haos zakuvao Serhio Ljulj, faulom nad Panterom, najgore u metežu prošao je Dante Egzum, kog je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rvački oborio Jabusele i naneo mu teške povrede, stoga je veoma upitno da li će Australijanac biti u stanju da nastavi da igra ove sezone.

Fokus sa košarke potpuno je prebačen na nešto drugo, a sada se još čeka i odluka Evrolige o kaznama za aktere.

Najaktivniji u tuči bili su Ljulj i Jabusele sa jedne, a Lesor i Panter sa druge strane, i ako bi se epilog završio kaznom neigranja za tu četvoricu aktera, ponovo bi deblji kraj izvukli crno-beli, jer Madriđani imaju znatno širi roster i sankcija se ne bi toliko odrazila na tim.

Prisustvoali smo nestvarnim scenama u Madridu, Evroliga je registrovala pobedu Partizanu, a iz tog takmičenja najavili su da će tokom dana biti doneta odluka o akterima.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.