PARTIZAN GA ODAVNO ŽELI: Još jedan klub uključio se u trku za bivšeg igrača crno-belih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN GA ODAVNO ŽELI: Još jedan klub uključio se u trku za bivšeg igrača crno-belih! (FOTO)

U januaru menja sredinu.

Kao i u prethodnim prelaznim rokovima, Partizan će i ove zime pokušati da u svoje redove vrati Radosava Petrovića. Bivši igrač crno-belih u januaru će sigurno napustiti Sporting iz Lisabona, pa će u Humskoj ovaj podatak iskoristiti da krenu u novi napad za potpis nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

NBA: Brojke za zaborav Srba, porazi Sakramenta i Klipersa

DA LI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ĆE GA ISPUNITI? Bivši igrač Partizana dao VELIKO obećanje Grobarima! (FOTO)

Trabzonspor’un ara transfer dönemindeki iki hedefi Den Haag takımından Fildişili stoper Wilfried Kanon ve Sporting Lizbon’dan Sırp ön libero Radosav Petrovic (TS Kulis) pic.twitter.com/tC7WpwpyCO

— Asist Analiz (@AsistAnaliz) December 17, 2018

PARTIZAN ZAVRŠIO VAŽAN POSAO: Novi POTPIS u Humskoj, Grobari će se oduševiti (FOTO)

Lavovi iz Lisabona su na najnovijoj transfer listi igrača koji sigurno napuštaju Sporting, uvrstili i srpskog internacionalca, ali se u trku za Petrovićevo dovođenje u međuvremenu uključio još jedan klub.

Interesovanje da Raću dovede u svoje redove pokazao je i Trabzon. Turci su odlično upoznati sa njegovim kvalitetima, budući da je deo karijere proveo u Genčlerbirligiju, gde je proveo čak tri sezone.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.