PARTIZAN DOGOVORIO SVE SA NOVIM TRENEROM: On odmah dobio POJAČANJE! Centar iz SAD za JAČI reket (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 18:06

PARTIZAN DOGOVORIO SVE SA NOVIM TRENEROM: On odmah dobio POJAČANJE! Centar iz SAD za JAČI reket (FOTO)

Duža pauza...

Loš start sezone za košarkaški klub Partizan doveo je do toga da Vlado Šćepanović svoj debi na trenerskoj klupi vrlo brzo završi - otkazom.

Jedna od najlepših fudbalskih priča 2020. godine svakako je Atalanta, a italijanska Boginja provincije večeras (21.00) će ugostiti šampiona Engleske Liverpul u meču koji mnogo obećava. Kvota na keca je 3,45, na iks 3,50, a na dvojku 2,10, dok je GG3+ 1,43. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Atalanta - Liverpul.

Milivoje Lazić je bio privremeno rešenje na poslednjem meču sa Igokeom koji su crno-beli izgubili, a još uvek se čeka zvanična potvrda kluba ko je novi trener Partizana.

Spekulacije su uveliko počele, a u medijima se nedavno pojavila informacija da su crno-beli završili posao i da se samo čeka potvrda da je Sašo Filipovski rešio da "uzme vreli krompir u šake" (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Ako se ti navodi potvrde kao istiniti, Filipovski će od starta imati jači tim Partizana nego što je to bilo u poslednje vreme, jer se u tim vraća amarički centar Vilijam Mozli koji je zbog povrede veoma malo igrao u aktuelnoj sezoni.

On je počeo da trenira, što pokazuje fotografija iz Hale sportova "Ranko Žeravica", a kada će se vratiti na parket u zvaničnim mečevima, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.