PARTIZAN DOGOVORIO NOVOG VEZISTU: Bio standardan u Norveškoj, prava zamena za Kristijana Belića

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 11:08

PARTIZAN DOGOVORIO NOVOG VEZISTU: Bio standardan u Norveškoj, prava zamena za Kristijana Belića

Ako je uopšte moguće zameniti srčanog "Belku".

Partizan je dogovorio detalje i sa Leonardom Ovusuom, fudbalerom iz Gane, koji će proširiti opus na centralnom delu terena. Ovaj 26-godišnji fudbaler je u utorak veče pozitivno odgovorio na ponudu lidera Superlige Srbije.

Njegov dolazak u Beograd očekuje se najkasnije do kraja ove nedelje, posle čega će se priključiti pripremama.

Angažman Ovusua je besplatan, jer mu je istekao ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Odom iz Norveške u kome je proveo minulu sezonu. Bio je standardan, odigrao 27 utakmica, uglavnom kao starter, namestio je tri gola, a ljudima u Humskoj se najviše dopao usled utiska da donosi stabilnost u veznom redu.

Pre Skandinavije bio je član Vankuvera u MLS-u, kao i izraelskog Ašdoda, dok je karijeru počeo u rodnoj Gani.

Ideja je da Ovusu bude još jedan pokušaj da se zameni, čini se nezamenjivi, Kristijan Belić koji je otišao u AZ Alkmar i čiju borbenost i energiju će biti paklen posao nadoknaditi.

Ovusu će postati još jedan zimski novajlija Partizana, posle štopera Nikole Miličića, veziste Denila Kastilja, kao golmana Miloša Krunića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.