PARTIZAN DOČEKUJE OLIMPIJU: Meč u Pioniru će biti poseban iz ovog razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN DOČEKUJE OLIMPIJU: Meč u Pioniru će biti poseban iz ovog razloga

Očekuju se brojni gosti.

Košarkaši Partizana večeras će od 21 čas u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' dočekati ljubljansku Olimpiju u drugom kolu ABA lige. Crno-beli su u prvom kolu uspeli da ostvare važnu pobedu u Zagrebu protiv Cedevite i probaće da ot prenesu i na meč protiv Olimpije.

DOGODILO SE I TO: Srbin OBORIO negativni REKORD! (FOTO)

GROBARI, PAŽNJA: Kapitenu Veličkoviću je rođendan, imao je posebnu poruku za vas (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Ipak, ova utakmica imaće poseban značaj, ne samo u rezultatskom smislu, pošto će na njenom početku biti održan minut ćutanja za malog Dušana Todorovića koji je nedavno ujedinio celu zemlju u prikupljanju novca i pokušaju da se izleči od opake bolesti. Veliki navijač Partizana nije uspeo da dobije najvažniju bitku, a crno-beli će mu minutom ćutanja odati počast.

Gosti kluba će večeras biti Milenko Tepić, kao i fudbaleri Danilo Pantić i Nemanja Miletić, dok će najverovatnije prisustvovati Aleksandar Pavlović i Predrag Drobnjak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.