PARTIZAN DOČEKUJE ČUKARIČKI: Milošević eksperimentiše pred finale Kupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 17:56

PARTIZAN DOČEKUJE ČUKARIČKI: Milošević eksperimentiše pred finale Kupa!

Zanimljiv sastav.

Fudbaleri Partizana večeras od 19 časova dočekuju Čukarički u okviru 29. kola Superlige Srbije.

 Realu je svaki meč izuzetno važan u trci s Barselonom, a

večeras od 19.30 na Bernabeu (prazan, naravno) stiže Eibar i kec je

1,25. Videćemo koliko su se Zidanovi puleni uželeli mečeva, ali

goleada nije isključena, a kombinazzija 1&3+ je 1,58, a 1&4+ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,50.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Eibar.

Očekuje se otvorena utakmica, crno-belima iz Humske preostale utakmice u prvestvu će poslužiti kao pripremni period za finale Kupa Srbije i meč sa Vojvodinom.

Popularni "brđani" neće biti bez motiva, jedna od najmlađih ekipa u šampionatu će želeti da dokaže da su sa pravom u gornjem delu tabele.

Trener Partizana Savo Milošević odlučio je da odmori nekoliko prvotimaca, između ostalog i najboljeg igrača sa nedavnog "večitog" derbije Umara Sadika.

Crno-beli će nastupiti u sastavu: Stevanović - Miletić, Vitas, Ostojić, Urošević - Sćekić, Zdjelar, Stevanović, Natho, Asano - Matić.

Strateg Čukarikog Aleksandar Veselinović na teren će poslati sledećih 11: Petrović - Ćirković, Šapić, Stevanović, Veličković - Kovač,  Ćirković, Mićin, Birmančević, Ndijae - Tedić.

Za glavnog arbitra meča na stadionu u Humskoj određen je Miloš Milanović, dok će mu pomagati Jovan Grujić i Dejan Dimitrijević. Četvrti sudija je Ivan Stamenković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Parni valjak melje" " Partizan lako pobedio Čukarički

Izvor: B92, 14.Jun.2020

Fudbaleri Partizana su rezultatom 4:1 pobedili Čukarički u 29. kolu Linglong Superlige...Partizan je novom ubedljivom pobedom "overio" drugo mesto na tabeli Linglong Superlige i spokojni mogu da idu na Vojvodinu u Kupu i ligi...Sada su „pokerom“ pred svojom publikom bili veoma ubedljivi protiv...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.