PARTIZAN DOČEKUJE BUDUĆNOST: A evo kome je Dejo dao prednost u ovom meču (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2017, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN DOČEKUJE BUDUĆNOST: A evo kome je Dejo dao prednost u ovom meču (FOTO)

Legendarni fudbaler Zvezde dao svoj komentar.

Ekipa Partizana u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekuje podgoričku Budućnost, što je prvi put da se sastaju dva tima Srbije i Crne Gore. Vlada nestrpljenje, stadion u Humskoj biće pun navijača, a i mnogi bivši sportisti i sportski radnici dali su svoj komentar povodom ovom duela.

Partizan dočekuje Budućnost, imaće veliku podršku navijača i prodat je OVAJ broj karata (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

JEDAN TRANSFER PROPAO: Matić neće na "Old Traford", ali se u trku uključio još jedan velikan (FOTO)

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević veruje da Budućnost nema šanse protiv Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

– Beograđani imaju kvalitetniji sastav, važe za apsolutnog favorita i mnogo su bliži prolasku u narednu rundu takmičenja. Ipak je preveliki broj igrača napustio Budućnost ovog leta… Ovaj podgorički tim ima perspektivu, ali mislim da mu je Partizan u ovom trenutku preveliki zalogaj – rekao je Dejan Savićević za Alo.

Utakmica između Partizana i Budućnosti igra se večeras, sa početkom u 20.45.

TRENER BUDUĆNOSTI: Partizan ima mnogo prednosti, ali mi imamo jednu, i to veoma važnu (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.