PARTIZAN DEMANTOVAO: U Humskoj i ne razmišljaju o MILIONSKOM pojačanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 13:46

PARTIZAN DEMANTOVAO: U Humskoj i ne razmišljaju o MILIONSKOM pojačanju!

On sigurno nije opcija.

U toku jučerašnjeg dana pojavila se informacija da beogradski Partizan uveliko radi na dovođenju novih pojačanja u letnjem prelaznom ruku, uprkos tome što trka za titulu i dalje nije formalno završena. Jedno ime je juče je posebno odjeknulo u domaćim medijima a radi se o desnom beku španskog Alavesa -  Martinu Agviregabiriji.

Međutim, do transfera iz Alavesa u Partizan neće doći, šta više, Agviregabirija nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nije bio opcija crno-belima, potvrđeno je iz Partizana za portal Telegraf.

Takođe se u više navrata iz Humske napominjalo da crno-beli nameravaju da produže ugovor sa Aleksandrom Miljkovićem, što je igraču protekle sedmice i nagovešteno u neposrednom kontaktu sa čelnicimja kluba.

Na poziciji desnog beka konkurišu još i Marko Živković, koji ima važeći ugovor sa klubom iz Humske, a u opticaju je i Aleksanadar Lutovac, koga je trener Aleksandar Stanojević često koristio uz desnu aut liniju.

Kako za sada stvari stoje, uprava kluba iz Humske se koncentriše samo na aktuelna takmičenja gde ih u Superligi Srbije očekuje okršaj sa Radničkim iz Niša, što je meč koji može direktno uticati na pitanje prvaka. Takođe se crno-beli spremaju za finale Kupa Srbije koji je na programu 26. maja, a protivink je beogradska Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.