PARTIZAN CRVENEO U BELEKU: Rikardo i Marković SRUŠILI Mladost! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN CRVENEO U BELEKU: Rikardo i Marković SRUŠILI Mladost! (VIDEO+FOTO)

Crno-beli u generalnoj proveri savladali člana Premijer lige BiH.

Fudbaleri Partizana pobedili su Mladost Doboj-Kakanj u poslednjoj proveri na pripremama u Antaliji. Crno-beli su savladali člana Premijer lige BiH sa 2:0, što je bio njihov drugi trijumf, od ukupno pet utakmica koliko su odigrali u Turskoj. Prethodno su savladali Šahtjor iz Donjecka.

Vođstvo Parnom valjku doneo je Rikardo Gomeš sa „bele tačke“ u 75. minutu, poslavši golmana u jednu a loptu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugu stranu, da bi konačan rezultat deset minuta kasnije postavio Svetozar Marković. Korner je izveo Armin Đerlek, a Partizanov štoper preciznim udarcem iz blizine nadmudrio odbranu Mladosti.

PARTIZAN IMA GENERALNU PROBU: Ovo je Mirkovićev IZBOR za Mladost (SASTAVI)

KONAČNO POMAK: Pronađena olupina aviona Sale i jedno telo, istraga će pokazati čije je (FOTO)

NIKO OD NJIH NIJE HTEO DA DOĐE U HUMSKU: Spisak igrača koji su odbili Partizan je neverovatan (FOTO)

Parni valjak je dominirao u većem delu prvog poluvremena, međutim, ponovo je efikasnost bila glavna boljka u timu Zorana Mirkovića. Treneru Partizana glavobolju je zadalo i isključenje Nemanje Nikolića u 39. minutu, posle druge javne opomene, doduše sa pravom zamene (umesto njega ušao Armin Đerlek), ali takve stvari u borbi za bodove ne bi smele da se dešavaju srpskom vicešampionu, kao ni nekadašnjem golgeteru Spartaka.

Isti nepromišljen potez, napravio je Rikardo u finišu utakmice, dobivši za samo 120 sekundi dva žuta kartona, pa se pridružio u svlačionici svom saigraču iz napada.

Naročito ako se zna da su pre Nikolića, u ranijim mečevima na turskim pripremama, u svlačionicu pre vremena poslati debitant Bosić (u duelu sa Krakovijom) i dan ranije protiv Krila Sovjetov Zlatan Šehović i iskusni Miroslav Vulićević. Ono što brine trenera Mirkovića je i (ne)disciplina, obzirom da je Nemanja Nikolić drugu javnu opomenu zaradio posle udaranja protivničkog igrača.

U 59. minutu Mladost je bila najbliža golu, ali je posle kratkog dodavanja njihovih igrača iz slobodnog udarca, pokušaj premijerligaša završio daleko pored stative. Već u sledećem napadu i Guzini se ukazala prilika, ali je zakasnio sa uklizavanjem, pa je šansa propala.

I onda kaznu je izrekao reprezentativac Zelenortskih Ostrva, koji je pokazao da će i na proleće biti najveći adut crno-belih u borbi sa Večitim rivalom za povratak šampionske titule u Humsku. Samo deset minuta kasnije, Marković se odlično snašao i krunisao odličnu igru na ovom meču za konačnih 2:0.

PARTIZAN - MLADOST 2:0 (0:0)

STRELAC: Rikardo (penal) 75. Marković 85.

STADION: Teren hotela Suses.

SUDIJA: Jaroslav Kozik (Ukrajina).

ŽUTI KARTONI: Nikolić, Marković, Rikardo (Partizan), Asani (Mladost).

CRVENI KARTON: Nikolić u 39. minutu, Rikardo u 85. minutu.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, N. G. Miletić (51. Šehović), Marković, Valijente, Kosović (69. Georgijević), Zdjelar, Zakarić, Stevanović (59. Šćekić), Nikolić (40. Đerlek), Gomeš. Rezerve: Popović, Šehović, Vulićević, Šćekić, Đerlek, Georgijević.

MLADOST (DOBOJ-KAKANJ): Velić, Bojo (47. Guzina), Isaković (40. Asani), Marković, Horić (46. Burak), Nikolić, Velbek, Atajić (57. Muslimović), Anđušić, Arežina, Fanimo. Rezerve: Bukvić, Gedeon, Muslimović, Asani, Burak, Biber, Hreljić, Dragutinović, Hrustanović, Vehab, Mehić, Begić, Velić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda brazilska odbojkašica Drusila Košta

Nem queria 🐳⛱☀️🔥

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 26. Дец 2016. у 8:01 PST

Folga 🐳⛱🔝

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 15. Мај 2016. у 11:03 PDT

😏👌🏾🍃🔝

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 6. Феб 2016. у 1:39 PST

Aêaê 2.2 nenê 🎂🎁🎉💁🏾‍♀️

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 1. Јул 2018. у 5:49 PDT

Lembrei de você @vitoriaa_trindade, quando você tá do meu lado e faz uma coisa feia ... 💨😂

Објава коју дели 🌻 (@drussylac) дана 13. Сеп 2018. у 10:46 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.