PARTIZAN ĆE ZARADITI MILION EVRA

Izvor: Kurir, 01.Okt.2010, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN ĆE ZARADITI MILION EVRA

Isplati se igrati s velikanima. Generalni sekretar Partizana Darko Grubor predviđa da će crno-beli od ulaznica za tri utakmice u Ligi šampiona zaraditi oko milion evra i sigurnije instalacije za prenos električne energije.

Isplati se igrati s velikanima.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor predviđa da će crno-beli od ulaznica za tri utakmice u Ligi šampiona zaraditi oko milion evra i sigurnije instalacije za prenos električne energije. Greške >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje su ostavljale stadion u Humskoj u polumraku pred utakmicu sa Arsenalom neće se više ponoviti, za šta će dobiti garancije i UEFA.

- Teško je u ovom trenutku pričati izdvojeno o meču sa Arsenalom, budući da smo prodavali komplete ulaznica za tri utakmice. Naša procena je da će od karata doći milion evra u klub.

Taj iznos mogao bi da se menja zbog prodaje pojedinačnih karata koje su ostavljene za svaki meč, ali i zbog načina na koji će se koristiti kapaciteti severne tribine. Ako dođe samo desetak gostujućih navijača, mi ćemo morati da im obezbedimo ograđeni prostor na severu kao da ih ima hiljadu. Ne bude li ih bilo u naredna dva meča, mi ćemo dobiti priliku da pustimo u prodaju ulaznice za celu severnu tribinu - izjavio je Grubor.

Ono o čemu se priča je i problem koji je Partizan imao sa strujom, za šta Grubor tvrdi da se neće dešavati ubuduće.

- Očekujemo ekspertizu stručnjaka koja će dati odgovor na pitanje šta se dešavalo sa strujom u utorak uveče. Danas ćemo izvršiti probu, a u nedelju, kada isključimo struju, obaviće se pregled trafoa. Što se tiče priprema za utakmicu, mi smo u ponedeljak obavili probu sistema opteretivši ga maksimalno u trajanju od sat i po vremena. Sve je funkcionisalo kako treba, a izveštaj će pokazati šta se kasnije dogodilo.

Dejan Petković

Ne liči na sabotažu

Isključujete sabotažu?


- Ne bih smeo da stavim u ruku u vatru pa da kažem kako sabotažu odbacujem, ali, iskreno, ne verujem u taj scenario. Bio sam u obilasku trafoa kad su nastali problemi i ništa mi nije probudilo sumnju.

Da li UEFA može da kazni Partizan?

- UEFA će tražiti naše izjašnjenje. Mi ćemo im dati garancije da se takve stvari više neće ponoviti.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milion evra za Partizan

Izvor: Sportal.rs, 01.Okt.2010

U Humskoj očekuju dobru zaradu od publike u Ligi šampiona. Generalni sekretar Partizana Darko Grubor predviđa da će crno-beli od ulaznica za tri utakmice u najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja zaraditi oko milion evra i sigurnije instalacije za prenos električne energije.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.