PARTIZAN ĆE BITI JAČI U NASTAVKU SEZONE: Veliko pojačanje na treningu crno-belih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 12:04

PARTIZAN ĆE BITI JAČI U NASTAVKU SEZONE: Veliko pojačanje na treningu crno-belih (FOTO)

Vreme je za debi.

Fudbaleri Partizana trenutno su na mini pauzi usled odigravanja reprezentativnih utakmica, ipak crno-beli vredno rade, a na jednom od poslednjih treninga ekipe pojavilo se i letošnje pojačanje Andrija Pavlović.

Centarfor je stigao u Humsku tokom letnjeg prelaznog roka, nakon što je raskinuo saradnju sa danskim Brondbijem. Potpisao je ugovor do juna 2024. godine. U početku nije bio fizički dovoljno spreman da konkuriše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za startnih 11, a onda se neplanirano povredio.

Andrija Pavlović izvrnuo je zglob na treningu fudbalera Partizana, dan pred utakmicu na Kipru protiv AEK u Larnaki. Morao je zbog toga da radi po posebnom režimu treninga, ali nedavno se priključio ostatku ekipe i očekuje se da u nastavku snage bude na raspolaganju treneru Gordanu Petriću.

Sledeći rival Partizana je Radnički iz Sremske Mitrovice, a taj duel je meč Kupa Srbije i zakazan je za sredu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.