PARTIZAN ČASTI: ZA SLOBODU BESPLATNO NA JUG

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN ČASTI: ZA SLOBODU BESPLATNO NA JUG

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan objavio je da će svim gledaocima na južnoj tribini ulaz biti besplatan za meč Super lige Srbije protiv Slobode.

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan objavio je da će svim gledaocima na južnoj tribini ulaz biti besplatan za meč Super lige Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protiv Slobode.

Na zapadnu tribinu stadiona u Humskoj besplatan ulaz je omogućen ženama i roditeljima sa decom, a za ostale cena karte je 400 dinara.

Crno-beli dočekuju Slobodu iz Užica u subotu u 19 časova u 17. kolu Super lige Srbije. Partizan je trenutno prvi na tabeli Super lige sa osam bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatno na jug protiv Slobode

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2012

Fudbalski klub Partizan objavio je da će svim gledaocima na južnoj tribini ulaz biti besplatan za meč Super lige Srbije protiv Slobode... Na zapadnu tribinu stadiona u Humskoj besplatan ulaz je omogućen ženama i roditeljima sa decom, a za ostale cena karte je 400 dinara.Crno-beli dočekuju Slobodu...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.