PARTIZAN ČASTI: Besplatan ulaz na meč sa Napretkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 15:09

PARTIZAN ČASTI: Besplatan ulaz na meč sa Napretkom!

Oglasili se iz Humske...

Navijači Partizana u velikom broju su napunili stadion Rajko Mitić na 172. "večitom" derbiju i bili su veliki vetar u leđa fudbalerama u crnim dresovima.

Tim povodom čelnici kluba iz Humske su odlučili da za utakmicu 25. kola Superlige Srbije u kojoj će Partizan na svom terenu dočekati ekipu Napretka ulaz bude slobodan.

Jeste da je ulaz besplatan, ali će svako morati da na ulazu morati da ima kartu, koja treba da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podigne na blagajni stadiona Partizana.

Utakmica Partizana i Napretka je na programu u sredu od 16.30.

Crno-beli se nalaze na prvom mestu tabele Superlige Srbije sa bodom više u odnosu na večitog rivala, i ako dobiju sve utakmice do kraja ligaškog dela prvenstva (još šest kola) imaće prednost domačeg terena na poslednjem večitom derbiju u ovoj sezoni.

Partizan je i na poslednjem meču na domaćem terenu kada se sastao sa ekipom Železničara takođe bio slobodan ulaz, a na tom meču je na stadionu u Humskoj bilo preko sedam hiljada navijača.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.