PARTIZAN BRZO KAPITULIRAO: Žoc eksperimentisao kada je sve već bilo gotovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 19:38

PARTIZAN BRZO KAPITULIRAO: Žoc eksperimentisao kada je sve već bilo gotovo

Novi poraz crno-belih

Košarkaši Partizana zauzeli su četvrto mesto na turniru Pavlos Janakopulos u Atini. Posle poraza u dramatičnom meču sa domaćim Panatinaikosom u polufinalu, u borbi za treće mesto crno-beli su pružili znatno slabiju partiju i ubedljivo su poraženi od nemačke ekipe Ulm 84:94 (21:26, 21:24, 13:22, 29:22) .

Treba reći da Željko Obradović u ovom meču nije računao na tri najveća pojačanja ovog leta. Kevin Panter i Zek Ledej su dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poštedu, dok je Alen Smailagić i dalje povređen.

Crno-beli su imali početnih 4:0, dok je u ostatku meča Partizan bio u konstantno zaostatku za Ulmom, koji će takođe igrati u Evrokupu ove sezone.

Već u prvoj četvrtini Ulm je imao +7, bilo je 24:17, malo toga se promenilo i u drugoj deonici. Partizan je imao velikih problema u odbrani, mada ni napad nije bio tečan, kako je to bilo u prvom poluvremenu meča sa Panatinaikosom u polufinalu.

Posle tri kola Serije A Juventus je na 16. mestu, bez pobede. To nikad nije bilo. A večeras (20.45) dočekuje Milan koji ima sve tri pobede. I pored svega, Stara dama je favorit s kvotom 2,25 na keca, iks je 3,50, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan.

Napad je potpuno stao u trećoj četvrtini. Dugo je Partizan bio na samo šest ubačenih poena, pa je Ulm došao do ogromne prednosti od 19 koševa razlike. U tim trenucima Nemci su napravili seriju 15:1. Obradović je pružio šansu i Balši Koprivici i Gregoru Glasu, košarkašima koji nisu imali minutažu u meču sa Panatinaikosom, ali ni njih dvojica, sa Zagorcem, Dangubićem i Trifunovićem, kasnije Avramovićem, nije donela nikakav napredak.

Ulm je dobio treći period sa devet koševa razilike i pred poslednjih deset minuta stekli nedostižnih 17 razlike.

Balša Koprivica se dobro snalazio i brzo sakupio deset koševa, a Partizan je spustio je spustio na -10, na nešto više od četiri minuta pre kraja, posle trojke Dangubića.

Ipak, pobeda Nemaca nije dolazila u pitanje, mada je mlada postava Partizana pokazala dosta u poslednjim minutima. Na kraju je bilo 94:84 za Ulm.

Kod Partizana najviše je pokazao Avramović, on je meč završio sa 21 poenom, Koprivica je imao 12, a po 11 Trifunović i Kuruc. Mosongejl je postigao 20, a Kriston 16 za Ulm.

U finalu će igrati Panatinaikos i Anadolu Efes.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.