PARTIZAN BOLJI OD VOJVODINE: Škuletić konačno pogodio i ostavio crno-bele same na vrhu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Nov.2014, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN BOLJI OD VOJVODINE: Škuletić konačno pogodio i ostavio crno-bele same na vrhu! (VIDEO)

U derbiju 11. kola Jelen Superlige Partizan je savladao Vojvodinu minimalnim rezultatom*Crno-beli su tako prekinuli negativnu tradiciju protiv "lala", jer im je ovo prva pobeda posle tri meča sa klubom iz Novog Sada

Partizan je ponovo sam na vrhu tabele! U derbiju 11. kola Jelen Superlige crno-beli su na svom terenu pobedili Vojvodinu minimalnim rezultatom i tako se osamostalili na liderskoj poziciji sa dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << boda više od Crvene zvezde i tri od ekipe iz Novog Sada. Jedini pogodak na utakmici postigao je Petar Škuletić u 32. minutu posle fenomenalne asistencije Danka Lazovića. Treba napomenuti i da je ovo prva pobeda kluba iz Humske nad Vojvodinom posle tri utakmica.

Utakmica je odlučena u prvom poluvremenu koje su crno-beli odigrali dosta bolje. Iskoristio je Partizan to što je Vojvodina igrala dosta povučeno, stvorio veliki broj prilika i došao do prednosti. U nastavku igre, viđena je malo drugačija slika na terenu, ali tim iz Novog Sada nije uspeo da značajnije ugrozi gol Milana Lukača. Crno-beli u narednom kolu gostuju Spartaku, dok Vojvodina dočekuje Donji Srem.

Stadion: FK Partizan

Gledalaca: 8.000

Sudija: Nenad Đokić

Strelci: Škuletić 32

Partizan: Lukač – B.Ilić – Ćirković – Stanković – Petrović – Marković – Drinčić – S.Ilić (od 82. Pantić)- Živković (od 89. Luka) – Lazović (od 77. Grbić) – Škuletić

Vojvodina: Milinković Savić – Pekarić – Alivodić – Veselinović – Gaćinović – Nastić – Živković – Poletanović (od 86. Stojanović) – Tumbasević – Babić – Novaković (od 75. Sekulić)

Foto: Marko Todorović

U prvom poluvremenu, Partizan je bio značajno bolja ekipa. Crno-beli su od starta utakmice, u koju su ušli sa većom željom za pobedu od protivnika, diktirali ritam, bili dominatni u posedu lopte i ono što je najznačnije, konkretni. Sa druge strane, Vojvodina je u ovu utakmicu ušla dosta bojažljivo i previše defanzivno orijentisana, pa nismo imali prilike da vidimo “lale” u njihovom pravom svetlu, u kakvom su se prikazali u dosadašnjem delu sezone.

Tokom prvog dela igra, Partizana je stvorio veliki broj prilika, u kojima se uglavnom nalazio Petar Škuletić. Centarfor domaće ekipe je posle tri velika promašaja ipak konačno prekinuo golgeterski post. Igrao se 32. minut kada je posle fenomenalnog pasa Danka Lazovića, Škuletić izašao jedan na jedan sa Milinković Savićem i zatresao mrežu gostiju. Treba napomenuti i da se prilikom pasa Lazović, Škuletić nalazio u veoma diskutabilnoj poziciji, pa ostaje velika dilema da li je bio ofsajd ili ne. Zanimljiv je bio i način na koji je Škuletić proslavio pogodak.

Foto: Marko Todorović

Nastavak igre doneo je malo drugačiju sliku na terenu. Vojvodina je odlučnije delovala u nastavku utakmice, ali nije uspevala da dođe do konkretne prilike iz igre. Partizan se u tim trenucima opredelio za kontranapade i za nešto defanzivniju igru. U takvoj konstelaciji stvari na terenu obe ekipe su bile opasne, ali se rezultat nije menjao, iako je bilo par situacija ispred oba gola.

Jelen Superliga 11. kolo:

Subota:

Borac – Napredak 0:1

Čukarički – Mladost Lučani 1:0

Novi Pazar – Radnički Niš 3:1

Nedelja:

Rad – Crvena zvezda 1:2

(Jelić 33 – Lazović 5, Pavićevic 18)

Donji Srem – Jagodina 2:3

(Krunić 1, Ðurić 35 – Filipović 40, Arsenijević 44, Šušnjar 72)

Radnički Kragujevac – OFK Beograd 0:0

Voždovac – Spartak 1:1

(Babović 39 – Farkaš 84)

Partizan – Vojvodina 1:0

(Škuletić 32)

Tabela: Partizan 28, Crvena zvezda 26,, Vojvodina 25, Čukarički 21, Novi Pazar 19, OFK Beograd 16, Mladost 16, Spartak 16, Jagodina 14, Rad 11

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.