PARTIZAN BLIZU CILJA, ZVEZDA SVE DALJE: Najnovija tabela Evrolige!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 00:38

PARTIZAN BLIZU CILJA, ZVEZDA SVE DALJE: Najnovija tabela Evrolige!

Porazi srpskih timova u elitnom takmičenju...

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde doživeli su poraze u 10. kolu Evrolige i sebi smanjili šanse da se plasiraju u plej-of elitnog takmičenja.

Crno-beli su večeras poraženi od Efesa u Istanbulu, dok je Zvezda u "Štark areni" izgubila od Armanija.

Pogled na tabelu Evrolige uopšte ne uliva optimizam navijačima "večitih" rivala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan je trenutno na 13. poziciji sa skorom 4-6, dok je Crvena zvezda tek 16. sa trijumfom manje.

Real je još uvek lider, bez poraza, a prati ga najveći rival Barselona koja je doživela dva neuspeha, dok je na trećem mestu najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku Evrolige Virtus iz Bolonje sa skorom 7-3.

U narednom kolu Crvena zvezda u petak 1. decembra od 20 sati dočekuje Efes, dok Partizan dan ranije takođe u "Štark areni" igra protiv Panatinaikosa, a ta utakmica počeće u 20.45 sati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.