PARTIZAN BEZ NJIH U NIŠU: Obradović (ne)očekivano precrtao ovu dvojicu igrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 20:54

PARTIZAN BEZ NJIH U NIŠU: Obradović (ne)očekivano precrtao ovu dvojicu igrača

Teška odluka.

Teška je odluka bila pred Željkom Obradoviće, ali je trener Partizana na kraju prelomio i odlučio da za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća sa konačnog spiska igrača precrta Joanisa Papapetrua i Jama Madar kao prekobrojne strance.

Papapetru je u prethodnom periodu imao zdravstvenih problema, zbog čega ga nije bilo ni u protokolu za evroligaški meč protiv Bajerna u Minhenu, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u meču ABA lige protiv čačanskog Borca igrao 19 minuta, ali je Obradović verovatno procenio da grčki košarkaš još uvek nije potpuno oporavljen.

Na konačnom spisku Partizana za finalni turnir u Nišu nalaze se Tristan Vukčević, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Kevin Panter, Alen Smailagić, Dante Egzum, Džejms Naneli, Matijas Lesor, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić, kao i maldi igrači Sava Drezgić i Viktor Mikić.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.