PAO VEĆ NA STARTU: Zverev sam sebe uništio u Roterdamu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 14:37

PAO VEĆ NA STARTU: Zverev sam sebe uništio u Roterdamu

Nije osvojio ni set.

Sedmi tenoiser sveta Aleksander Zverev ispao je već u prvom kolu ATP turnira u Roterdamu. Nemac je poražen od Kazahstanca Aleksandera Bublika rezultatom 7:5, 6:3.

Zverev je u oba seta vodio sa 3:1, ali nije uspevao da sačuva brejk prednosti. U drugom setu je izgubio pet gemova u nizu i neočekivano je na startu završio turnir u Holandiji.

Bublikov rival u drugom kolu biće Tomi Pol koji je bio bolji od Lorenca Sonega rezultatom 6:4, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 7:6.

Košarkaši Partizana večeras (20.00) igraju možda i meč sezone u Italiji protiv Trenta jer je u pitanju direktan rival za plasman u četvrtfinale Evrokupa, a crno-beli su van konkurencije za plej-of ABA lige, pa im je Evropa prilika za spas sezone. Kvota na dvojku je 2,70, a na keca 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Trento - Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.