PAO POTPIS: Bivši trener Partizana ima NOVI klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020, 19:27

PAO POTPIS: Bivši trener Partizana ima NOVI klub!

Novi izazov.

Sutjeska ima novog trenera. Umesto Zorana Glomazića, koji je vodio tim do 4. mesta u ABA 2 ligi i skora 19:1 u Erste ligi, na klupu Nikšićana stiglo je dobro poznato košarkaško ime - Velimir Gašić.

U pitanju je 56-godišnji stručnjak koji je bio asistent Željka Obradovića u sezoni 1991/1992, kada je Partizan postao šampion Evrope.

Kasnije je radio u Kikindi, banjalučkom Borcu, beogradskom Radničkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tuzlanskoj Slobodi, Vojvodini i Metalcu, a potom ponovo postao pomoćnik u Humskoj, ali Dušku Vujoševiću.

Nije imao klub od kraja 2017. godine kada je završio drugi mandat u Slobodi.

- Posle nekoliko razgovora sa ljudima iz uprave, stekao sam sliku o tome u kom pravcu klub želi dalje da se razvija, te da je prioritet razvoj mladih igrača, koji bi u bliskoj budućnosti trebalo da budu nosioci igre. Svestan sam da nas čeka mnogo posla, ali sam silno motivisan i ubeđen da ćemo u predstojećem periodu navijačima u gradu pod Trebjesom priuštiti mnogo radosti i zadovoljstva - rekao je Velimir Gašić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.