PANTER JE SRUŠIO KRALJA: Kapiten Partizana trojkom u poslednjoj sekundi presudio Madriđanima! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2023, 23:05

PANTER JE SRUŠIO KRALJA: Kapiten Partizana trojkom u poslednjoj sekundi presudio Madriđanima! (FOTO) (VIDEO)

Nestvarna završnica u španskoj prestonici! Košarkaši Partizana napravili su neverovatan podvig u prvoj utakmici plej-of serije Evrolige. Crno-beli su savladali Real u Madridu, zahvaljujući Kevinu Panteru koji je pogodio trojku za pobedu u poslednjoj sekundi. Izabranici Željka Obradovića slavili su rezultatom 87:89. Neverovatan uspeh napravili su vicešampioni ABA lige i napravili veliki korak ka eventualnom ... Read more
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> The post PANTER JE SRUŠIO KRALJA: Kapiten Partizana trojkom u poslednjoj sekundi presudio Madriđanima! (FOTO) (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Panter heroj, Partizan napravio brejk u Madridu i poveo u plej of seriji Evrolige

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2023

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid u prvoj utaikmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige rezultatom 89:87, a junak je bio Kevin Panter koji je pogodio trojku na 0.4 sekunde pre kraja .

Nastavak na NoviMagazin.rs...

BUUUM!!! Pogledajte trojku kojom je Panter srušio Real, utišao halu i španske komentatore! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 25.Apr.2023

Nije kapiten Partizana gubio prisustvo duha i pogodio je kad je bilo najteže

Nastavak na 24sedam.rs...

Kako je izgledala trojka Pantera za pobedu Partizana? (VIDEO)

Izvor: Danas, 25.Apr.2023

Košarkaši Partizana napravili su brejk već u prvoj utakmici plej-of serije Evrolige pošto su kao gosti savladali Real Madrid u infarkt završnici 89:87.

Nastavak na Danas...

LUDILO U MADRIDU: Navijači Partizana nakon pobede pozdravili Pantera! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Apr.2023, 08:40

Posebna noć za ’Grobare’. Košarkaši Partizana savladali su Real Madrid u gostima u prvoj utakmici Top 8 faze Evrolige u dramatičnoj završnici meča rezultatom 89:87 i poveli 1:0 u seriji. Najzaslužniji za pobedu ’crno–belih’ bio je Kevin Panter koji je postigao trojku u poslednjim sekundama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.