PANTER JE IZRAZIO ŽELJU DA GA PARTIZAN DOVEDE: Najbolji igrač Evrokupa ima novi klub (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 19:47

PANTER JE IZRAZIO ŽELJU DA GA PARTIZAN DOVEDE: Najbolji igrač Evrokupa ima novi klub (FOTO)

Stavio paraf.

Mnogo uzbuđenja očekuje nas u narednoj sezoni Evrolige, većina ekipa će biti jača nego lane, a među njima je zasigurno i Panatinaikos.

Dolaskom Ergina Atamana za glavnog trenera bilo je jasno da će igrački kadar pretrpeti mnoge promene.

Posle dovođenja Matijasa Lesora i Luke Vildoze, sa grčkim velikanom je ugovor potpisao doskorašnji igrač Turk Telekoma Džerijan Grant.

Bivši član Olimpije iz Milana je u prošloj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezoni prosečno beležio 14,9 poena i 3,2 asistencije u Evrokupu.

Zanimljivo je da je kapiten Partizana Kevin Panter apostrofirao Granta kao dobru opciju za crno-bele.

- Imam jednu opciju za Partizan. Igrao je u Evrokupu, Džerijan Grant. Jak je, može da igra u 'pik en rolu', bio je vođa Turk Telekoma, zbog njega su bili uspešni. Njegova braća su uspešna u NBA ligi, baš sam impresioniran. Danteovim odlaskom treba im neko takav, bez Lesora neće biti toliko opcija za drugi napad. Treba im neko ko može da igra na takav način i baš me impresionirao - rekao je Panter u podkastu na litvanskom sajtu BasketNews.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.